Szállás

A férőhelyek teljes kapacitása 42 ágy, ebből 4 pótágy öt apartmanban és tizenkét kétágyas szobában. Természetesen minden szobához saját fürdőszoba, műholdas TV és internet tartozik.

Étkezés - étterem a Biely kôň

Nyitva tartás: 11:00 és 22:00 között ételeket szolgálunk fel 9:30, reggeli megegyezés szerint.

Furmans rész

Egy ősi vidéki stílusban berendezett hangulatos étterem. Romantikus ülés a nagy kandalló mellett. 50 férőhely.

Vadászati rész

Hangulatos étterem vadásztrófeákkal. Romantikus ülés egy nagy kandalló mellett. 50 férőhely.

Téli kert

Sitting on a rattan by a large tiled stove. Capacity 30 seats.

Summer garden

Két menhely alatt ülve kellemes udvari környezetben, amelyet különösen a "nyári" látogatók értékelnek.

Nyári kert - grill

A kültéri menhelyekhez grillezési vagy grillezési kandallók is tartoznak. A kültéri területek nagy pázsitok, több mint száz vendég számára partik és rendezvények szervezésére.

Társalgó

Közös helyiségként szolgál a vendégek számára, valamint zárt üzleti találkozók / tevékenységek helyiségeként is szolgál. Kapacitás 12 ülőhely.

Látnivalók a közelben

Kulturális örökség

A kulturális műemlékek szerelmesei Rožňava környékén élvezhetik majd magukat. A Krásna Hôrka kastély, a Betliar kastély, az Andrássy mauzóleum, a gótikus templom Štítnikban, a gótikus út, a bányászati múzeum Rožňavan, a Turňa és a Muráň kastély romjai sok érdekes információt és javaslatot kínálnak a látogatók számára.

Natural beauty

A Konský Dvor komplexumot közvetlenül a Szlovák karszt Nemzeti Park síksága veszi körül. Délről Silická planina, nyugatról Plešivecká planina, néhány kilométerre keletre Zádielska planina, kissé távolabb északra a Slovenský raj Nemzeti Park a Dobšinka jégbarlanggal és a Volovské vrchy. Ezeket a helyeket a természet szerelmeseinek minden bizonnyal értékelni kell. A környék egyediségét hangsúlyozza az is, hogy a szlovák karszt barlangjai felkerültek az UNESCO természeti örökség listájára. Az érdeklődőknek lehetősége nyílik meglátogatni a Domica, Gombasecká, Krásnohorská, Ochtinská aragonite, Jasovská barlang, Silická gleccser barlangját. Brzotíntól 45 km-re található a Číž Spa Termálfürdő.

Szórakozás, sport és pihenés

Városi színház Actores Rozsnyóban, helikopter városnéző járatok, paintball, bowling, biliárd, teniszpálya, nyári úszómedence, sífelvonók, nyári és téli túrázás, kerékpározás, siklóernyőzés, vadvízi evezés ... Mindez kínál a környéken, csak válasszon megkóstolni és érdeklődni.

Saját és brókeri szolgáltatások

Vadászat
Halászat
Hubárstvo
Erdei növények gyűjteménye
Széna szárítás

Taxi szolgáltatás
lovaglás
Képeslapok eladása
Kártyás fizetés
Telefon / fax

Parkolás
Mosoda és vasalás
Szobaszervíz

Konferencia turizmus

Kínálunk helyiségeket az ügyfelek számára képzések és konferenciák szervezésére. Ennek részeként bemutatási technológiát és felszerelést biztosítunk.

A vendégek szállítása

Szükség esetén felhívjuk Önt a kassa, a pozsonyi, a poprádi, a krakkói és a repülőtéri repülőterekre. Az indulás napján megszervezzük a transzfert a repülőtérre. Szállítási kapacitás: 7 fő.

Tolmácsolási szolgáltatások

IHa szükséges, tolmácsolást biztosítunk magyar, angol, német, olasz, arab, orosz nyelvre.

Idegenvezetési szolgáltatások

Kínáljuk, hogy professzionális útmutatóval élvezze a környék szépségét. A látnivalók és a környező természet csodálata megéri, még professzionálisabb értelmezés esetén.

Eseménynaptár