Ló- és póni tenyésztés

A Konský dvor látogatóinak lehetősége van arra, hogy ne csak távolról csodálják a lovakat, hanem lovagolják őket is. Lovas klubunk tagjai rendszeresen részt vesznek a Hubert's Ride rendezvényen, valamint a Konský dvor komplexumban és Szlovákiában szervezett lovas versenyen.

Egyéb haszonállatok nevelése (MINIZOO)

A ló és a póni mellett a látogatók szamarakkal, kecskékkel, juhokkal, kutyákkal, macskákkal, kedvtelésből tartott állatokkal is étkezhetnek, ... Az állatok szelídek és szeretik az emberi társaságot.

Háziállatok és gyerekek

Szinte minden gyermek szereti az állatokat. Nálunk lehetősége nyílik megismerni azokat, akiket a városban általában nem látnak. A szamár vagy kecske kézi etetés minden bizonnyal nagyszerű élmény kis- és idősebb gyermekek számára. Nem is beszélve a lovaglásról ...

Állatok elfogadása

Sok elhagyott állat, különösen kutyák és macskák már találtak második otthont a létesítményünkben. Azonban nehéz gondozni őket. Lehetőséget kínálunk Önnek, hogy egyik állatunk örökbefogadójává váljon. Örömmel adunk további információkat e-mailben (restauracia@konskydvor.sk) vagy telefonon (+421 905 341 078).