Snúbencom túžiacim po prírodnej romantike ponúkame zažiť svadbu v romantickom prostredí s neobyčajným programom. Ženícha privítame chomútom, nevestu posadíme na bieleho koňa, ...Nechýba kompletný servis - aranžmá na profesionálnej úrovni do poslednej bodky.

Okrem svadieb je v našom zariadení možnosť zažiť aj:

Valentínsku zábavu
Hľadanie veľkonočných vajíčok
Deň detí
Júlové jazdecké preteky
Letné detské tábory
Hubertovu jazdu
Mikuláša
Silvestrovskú zábavu s profesionálnym ohňostrojom
Program animátorov

Na Konskom dvore v Brzotíne sa uskutoční Ovčiarsky deň

Mesiac Máj prinesie do Košického kraja okrem príjemného jarného počasia aj podujatie s názvom Ovčiarsky deň, ktoré sa uskutoční už 10 krát. Podujatie zaujme a príjemne rozveselí malých aj veľkých návštevníkov. Ovčiarsky deň sa uskutoční 06.05.2023 so začiatkom o 10:00 hod. Pôžitok z ovčích produktov akými sú napríklad syry, bryndza, stríhanie oviec, ochutnávka domácich halušiek a pirôh, predaj domácich produktov a hydiny, vozenie na koňoch, prehliadka mini ZOO, vystúpenie tanečných a folklórnych skupín, remeselníci, súťaže a samozrejme krásne prostredie sa stanú príjemným zážitkom pre návštevníkov Konského Dvora.

Podujatie, ktoré v sebe nesie miestne valašské tradície, vzniklo vďaka podpore z grantového programu Košického samosprávneho kraja Terra Incognita a bolo podporené sumou 3 tisíc eur. ,,Projekt bol spolufinancovaný Košickým samosprávnym krajom z programu Terra Incognita.“

Agroturistické zariadenie Konský dvor sa nachádza v obci Brzotín (4 km od mesta Rožňava) v údolí rieky Slaná s výhľadom na jedinečné útvary národneho parku Slovenský Kras - Silickú a Plešiveckú planinu. Vďaka svojej polohe je ideálnym miestom pre romantikov ale aj pre náročných gurmánov.

Konský Dvor je známy široko ďaleko svojimi službami a možnosťami vyžitia sa. Milovníci zvierat všetkých vekových kategórií prichádzajú do Brzotína, aby si zajazdili na koni, pozreli si krásne prostredie, alebo prichádzajú návštevníci, ktorý túžia po oddychu a môžu využiť wellness služby a ochutnať výborné jedlo z reštaurácie.

www.vucke.sk , www.kosiceriegion.com , www.terraincognita.sk

Projekt bol spolufinancovaný Košickým samosprávnym krajom z programu Terra Incognita.